2014 Alfa Romeo MiTo - Kezelési útmutató (in Hungarian) (284 pages)

Posted on 19 Feb, 2017 by ScratchFive
Model: 2014 Alfa Romeo MiTo
File size: 10.08 MB


Other 2014 Alfa Romeo MiTo Manuals:


Letöltés Manual 2014 Alfa Romeo MiTo

Kézi Leírás
Ezt a vizsgálatot az erre feljogosított szervek közúti ellenőrzés során is elvégezhetik. Ezután fordítsuk el a kulcsot az óramutató járásával párolgásgátló rendszer. A figyelmeztető jelzés zöld színűvé válik a megfelelő biztonsági öv becsatolása után.

Elindulás előtt mindig csatoljuk be a biztonsági a berendezést ki kell cseréltetni. Becsatolatlan biztonsági övekkel való közlekedés esetén nagymértékben nő a súlyos és halálos baleseti sérülések kockázata. A beszerelés során mindig az éppen használt gyermeküléshez kötelezően mellékelt használt gyermeküléshez kötelezően mellékelt használati utasítást kell követni.

Ne ragasszunk semmilyen matricát vagy egyéb tárgyat a kormánykerékre és az utas oldali légzsák műszerfali rekeszének fedelére és az ülésekre. Ütközés esetén a biztonsági övet nem viselő személy előrelendülő teste érintkezésbe kerülhet a még felfúvódási fázisban lévő légzsákkal. Ne akasszunk merev tárgyakat az ablakok feletti ruhaakasztókra és a kapaszkodókra.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders